Bio polnozrnato koruzno moko uporabljamo za žgance in druge brezglutenske jedi.
Medeni butik Voglar pri pridelavi medu stremi k čebelam čim bolj prijazni reji. Zagotavljajo najvišji standard kvalitete medu, ki jo izražajo njegova barva, vonj in okus. Med ne vsebuje ostankov pesticidov ali cvetnega prahu gensko spremenjenih rastlin. Privoščite si ga za zdrav zajtrk ali ga uporabite za vse vrste jedi, pijač in peko. Odličen je tudi na žlico.
Balzamični kis granatnega jabolka Kotányi iz ekološke pridelave se odlično ujema z orehovim in oljčnim oljem ter se lepo poda različnim vrstam solate. Lepo dopolni tudi okus sadja, palačink, sladoleda in jedi iz sladke skute. Če ga zmešamo s sladko smetano lahko ustvarimo presenetljivo dobro sadno pomako. Lahko ga razredčimo z mineralno vodo in si pripravimo osvežilno pijačo.
Jabolčni kis prihaja iz družinske kmetije Simonič, kjer ga pridobivajo po naravnem postopku iz izbranih sort kmečkih jabolk. Jabolčni kis ima tako tudi številne dietetične in zdravilne lastnosti.
Slasten rastlinski napitek Isola Bio je pripravljen iz italijanskega prosa, ki je ekološko pridelan. Še posebej primeren je za osebe občutljive na gluten, ki se ne želijo odpovedati sladkemu okusu po oreških. Privoščite si ga kot napitek ali ga uporabite za pripravo zajtrka, brezglutenskih jedi in ostalih receptov.
Pirine polnozrnate testenine Penne ponujajo čisti užitek. Za njihovo pripravo je uporabljena le izbrana pira iz nadzorovanega ekološkega kmetijstva, ki je obdelana po originalnem italijanskem receptu. Pirine testnine so finega, rahlo oreškastega okusa in idealne "al dente" strukture.
Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Pira je prastara zvrst pšenice, ki ima s svojo bogato vsebnostjo beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov veliko pozitivnih učinkov na telo. V kuhinji je zelo vsestranska. Kuhano piro lahko uporabimo za pripravo glavnih jedi, prilog in solat. Pirina zrna zmeljemo v kašo iz katere naredimo žitne polpete, različna peciva, kruh in sladice.
Bio višnjev sadni namaz s 55 % sadnim deležem nudi čisti užitek. Za sadni namaz iz višnje Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic. Uživajte v izkušnji sadnega, svežega okusa.
Za testenine je uporabljena samo izbrana pšenica iz kontrolirane ekološke pridelave in je nežno obdelana po originalni italijanski recepturi. Uživajte v odličnem okusu in idealnem "al dente" ugrizu testenin Dennree.