Pira je prastara zvrst pšenice, ki ima s svojo bogato vsebnostjo beljakovin, vlaknin, vitaminov in mineralov veliko pozitivnih učinkov na telo. V kuhinji je zelo vsestranska. Kuhano piro lahko uporabimo za pripravo glavnih jedi, prilog in solat. Pirina zrna zmeljemo v kašo iz katere naredimo žitne polpete, različna peciva, kruh in sladice.
Za testenine je uporabljena samo izbrana pšenica iz kontrolirane ekološke pridelave in je nežno obdelana po originalni italijanski recepturi. Uživajte v odličnem okusu in idealnem "al dente" ugrizu testenin Dennree.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.