Dennree krhki vaflji, narejeni iz organskega riža in obliti s slastno mlečno čokolado. Odlični so kot priročen prigrizek med obroki ali na poti.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.
Ekstra deviško oljčno olje Gea je visoko kakovostno olje s srednje intenzivnim in svežim sadežnim okusom, z rahlo pikantno noto. Je naravni vir vitamina E. Pridobljeno je neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki. Odličen je za pripravo vseh vrst hladnih jedi, še posebej za solate in sredozemske specialitete, pa tudi za kuhanje, dušenje in pečenje.
Medeni butik Voglar pri pridelavi medu stremi k čebelam čim bolj prijazni reji. Zagotavljajo najvišji standard kvalitete medu, ki jo izražajo njegova barva, vonj in okus. Med ne vsebuje ostankov pesticidov ali cvetnega prahu gensko spremenjenih rastlin. Privoščite si ga za zdrav zajtrk ali ga uporabite za vse vrste jedi, pijač in peko. Odličen je tudi na žlico.
Bio polnozrnato koruzno moko uporabljamo za žgance in druge brezglutenske jedi.
Ajda je odličen vir prehranskih vlaknin in flavonoidov (antioksidantov), ki ugodno vplivajo na delovanje imunskega sistema in varujejo pred srčno-žilnimi boleznimi. Ker nam daje dolgotrajni občutek sitosti, je odlična izbira za zdrav začetek dneva.
Kvinoja Natura iz ekološke pridelave. Kvinoja je starodavna rastlina, ki izvira iz južnoameriških Andov. V kulinariki so jo uporabljali že starodavni Inki. Kvinojo pred pripravo speremo pod tekočo vodo, da odstranimo saponine, ki dajejo občutek grenkobe. Zatem jo kuhamo 5 minut in nato še 5 minut pustimo v pokriti posodi. Kuhana kvinoja ima značilno sladek okus. Uporabljamo jo lahko kot samostojno jed ali kot dodatek v juhah, nadevih, enolončnicah, solatah ter za pripravo müslija za zajtrk.
Rdeča pesa iz Naturete je pridelana okolju prijazno, brez pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Najbolj priljubljena je v obliki solate, lepo pa se obnese tudi kot priloga ali lahek in zdrav samostojni prigrizek. Odlična je v kombinaciji z bučnim ali oljčnim oljem.
Kokosov desert NaturGreen je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.