Jagodna marmelada Probios je del posebne linije marmelad, ki ne vsebujejo gostila. Pripravljena je iz 150 g sadja na 100 g marmelade, slajena pa je zgolj s sadnim sokom. Jagodna marmelada iz ekološke pridelave vam ponuja zdravo alternativo, ki je odlična kot namaz na kruhu ali za pripravo okusnih sladic.
Marmelada iz gozdnih sadežev Probios je del posebne linije marmelad, ki ne vsebujejo gostila. Pripravljena je iz 130 g sadja na 100 g marmelade, slajena pa je zgolj s sadnim sokom. Marmelada iz ekološke pridelave vam ponuja zdravo alternativo, ki je odlična kot namaz na kruhu ali za pripravo okusnih sladic.
Marelična marmelada Probios je del posebne linije marmelad, ki ne vsebujejo gostila. Pripravljena je iz 130 g sadja na 100 g marmelade, slajena pa je zgolj s sadnim sokom. Marelična marmelada iz ekološke pridelave vam ponuja zdravo alternativo, ki je odlična kot namaz na kruhu ali za pripravo okusnih sladic. Uporabite jo lahko tudi kot polnilo za zdrave pustne krofe.
Bourbonska vanilja Rapunzel v stroku iz ekološke pridelave. Da vanilja razvije svoj edinstven okus in aromo je potrebno veliko izkušenj, pozornosti in časa. Pravimo ji tudi »kraljica začimb«, saj s svojim sladkim okusom navdušuje v številnih kulinaričnih kreacijah. Strok bourbonske vanilje lahko uporabite pri peki, kuhanju in začinjanju različnih jedi.
Kumina Sonnentor iz ekološke pridelave je začimba grenko-sladkega okusa in ostrega pikantnega vonja po pomarančni lupini ter s priokusom po janežu. Odlično se obnese pri pripravi temnega kruha, pečenke, kislega zelja in številnih drugih domačih jedi. Kumina je nepogrešljiva v vsaki kuhinji.
Ajdov zdrob predstavlja odlično popestritev vaše vsakdanje prehrane. Ajdov zdrob ne vsebuje glutena ter je bogat vir mineralov in beljakovin. Pripravite ga lahko z mlekom ali mleku podobno alternativo, kot je sojin, proseni in rižev napitek. Ajdov zdrob lahko uporabite za pripravo juh, testa, cmokov, pudingov ter drugih okusnih zdrobovih jedi.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusno korenje in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 56 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s kozjim sirom, rezinami kumare in kalčki lucerne. Prelomite ga in pomakajte v hummus.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski rjavi riž in paradižnik, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga s hummusom, rezinami avokada, semeni črne kumine in kapljicami ekstra deviškega oljčnega olja. Prelomite ga in pomakajte v omako iz pečene rdeče pese.
Preproste sestavine, kot so 100-odstotni avstralski riž, okusna buča in na soncu zorjena koruza, omogočajo da je hrustljavi kruhek tako dobrega okusa. Brez glutena. 98 % brez maščob. 57 kalorij na porcijo. Brez dodanega sladkorja.
Predlog za serviranje: obložite ga z omako iz pečene rdeče paprike in trakovi kumar ter kaper. Prelomite ga in pomakajte v tzatziki omako, okrašeno z drobnjakom.