Sojina moka ne vsebuje glutena, z njeno pomočjo pa lahko pripravimo odličen jajčni nadomestek. Sojino moko preprosto zmešamo z vodo in tako pripravljeno mešanico v receptu uporabimo namesto jajc. Ena jedilna žlica sojine moke, zmešana z dvema žlicama vode, nadomesti eno jajce. Na tak način lahko pripravite različne brezjajčne in veganske jedi.
Kostanjeva moka ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za posameznike s celiakijo. Dodamo jo lahko mešanici ostalih mok ter jo tako uporabimo za peko kruha, peciva in piškotov. Z njeno pomočjo lahko pripravimo tudi odlične kostanjeve palačinke, njoke ali kostanjevo torto. Njen sladek okus bo popestril vaše sladke jedi, še posebej pa se ujame s čokolado, medom in lešniki.
Suhi mango Benefruit ponuja najboljše koristi svežega manga. Mangovo meso je sočno in sladko, z veliko kalija, vitamina A in beta karotena. Koščki suhega manga so pripravljeni iz sveže obranega tropskega sadeža, brez dodanih maščob, glutena in holesterola. Predstavljajo osvežujoč in zdrav prigrizek ali dodatek h kosmičem, napitkom in sladicam.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Za piro velja, da je popolno živilo, saj vsebuje vse življenjsko pomembne snovi, in sicer v idealnem razmerju, ki ne obremenjuje prebavil. Najpomembnejša in najboljša lastnost pire je zagotovo njena vsebnost beljakovin.
Kokosov desert NaturGreen je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Marelična marmelada Probios je del posebne linije marmelad, ki ne vsebujejo gostila. Pripravljena je iz 130 g sadja na 100 g marmelade, slajena pa je zgolj s sadnim sokom. Marelična marmelada iz ekološke pridelave vam ponuja zdravo alternativo, ki je odlična kot namaz na kruhu ali za pripravo okusnih sladic. Uporabite jo lahko tudi kot polnilo za zdrave pustne krofe.