Veganski namaz iz ekološko pridelanih sestavin. Pripravljen je iz rukole, paradižnikove mezge in kremasto zmletih sončničnih semen, ki so obogatena z začimbami. Namaz lahko uporabimo tudi za izboljšanje okusa toplih in hladnih omak, prelivov in pomak. Ne vsebuje glutena, kvasa in dodatnih sladkorjev.
Polnozrnati proseni napihnjenci iz Werza so odličen brezglutenski dodatek k vašim najljubšim kosmičem ali jogurtu. Proseni napihnjenci niso slajeni, tako lahko sami določate sladkobo vašega obroka. Idealni so za zajtrk, grizljanje in sladkanje doma ali na poti.
Ajdovi kosmiči iz ekološke pridelave so idealna izbira za uravnotežen in hranljiv zajtrk. Ker so bogati z beljakovinami so kot nalašč za vegetarijance in aktivne posameznike. Odlični so v kombinaciji z drugimi kosmiči, v jogurtu ali mleku ter za pripravo polpetov, sladic in juh.
Hranilno bogati kvasovi kosmiči so idealen dodatek k vsakodnevni prehrani, saj so obogateni z vitaminom B6, niacinom in pantotensko kislino. Zaradi svojega naravnega in intenzivnega okusa so odlični za začinjanje različnih jedi. Z njimi lahko obogatite solate, zelenjavne jedi, polpete in juhe ter tako dodatno poudarite njihov okus. Uživate jih lahko tudi samostojno ali jih zmešate z vodo, mlekom ali sokom.
Marelična marmelada Probios je del posebne linije marmelad, ki ne vsebujejo gostila. Pripravljena je iz 130 g sadja na 100 g marmelade, slajena pa je zgolj s sadnim sokom. Marelična marmelada iz ekološke pridelave vam ponuja zdravo alternativo, ki je odlična kot namaz na kruhu ali za pripravo okusnih sladic. Uporabite jo lahko tudi kot polnilo za zdrave pustne krofe.
Kokosov desert NaturGreen je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje mleka, jajc, soje, laktoze in glutena ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Za piro velja, da je popolno živilo, saj vsebuje vse življenjsko pomembne snovi, in sicer v idealnem razmerju, ki ne obremenjuje prebavil. Najpomembnejša in najboljša lastnost pire je zagotovo njena vsebnost beljakovin.