Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Ta aromatičen riž z oreščki ostane rahel in zrnat, ko je kuhan. Uživajte v dolgozrnatem polnozrnatem rižu Dennree kot prilogi k mesnim, ribjim in zelenjavnim jedem.
Linija čajev Naravno zdravo ponuja čajne mešanice brez glutena, barvil, umetnih arom in ostalih aditivov. Njihova posebnost je, da filter vrečke ne vsebujejo škrobnih dodatkov za lepljenje. Čaji so zato zagotovljeno brez glutena. Sadni čaj z naravno aromo jagode in vanilje, ki ne vsebuje škrobnih nosilcev, je prijetno sadnega okusa. Dodano sadje pa daje čaju naravno barvo. Po želji ga lahko obogatimo z limono ali sladkorjem.
Linija čajev Naravno zdravo ponuja čajne mešanice brez glutena, barvil, umetnih arom in ostalih aditivov. Njihova posebnost je, da filter vrečke ne vsebujejo škrobnih dodatkov za lepljenje. Čaji so zato zagotovljeno brez glutena. Sadni čaj z naravno aromo gozdnih sadežev, ki ne vsebuje škrobnih nosilcev, je prijetno sadnega okusa. Dodano sadje pa daje čaju naravno barvo. Po želji ga lahko obogatimo z limono ali sladkorjem.
Namizno sladilo v prahu Stevia Sugarel je pripravljeno na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana. Sladilo odlično nadomešča sladkor in umetna sladila, saj ima visoke sladilne lastnosti. Steviol glikozidi se v telesu ne presnavljajo, zato je sladilo praktično brez kalorične vrednosti. Vsebuje namreč kar 7x manj kalorij kot sladkor. Primerno je za vse, ki morajo paziti na količino sladkorja v svoji prehrani. Sladilo lahko uporabite za naravno sladkanje toplih in hladnih napitkov. Ena tabletka nadomesti 4 g sladkorja.
Koruzne testenine v obliki zvezdic Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.