Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.
Mešanica moke Farina je izjemno vsestranska in primerna za pripravo različnih vrst jedi, kot so domače testenine, pecivo, kruh, palačinke in omake, ki se podajo k mesnim ali ribjim jedem. Uporabimo jo lahko tudi za paniranje in zgoščevanje juh ali omak. Farina je idealna za vsakodnevno uporabo, brez tveganja, da vam jed ne bi uspela.
Magdalenice Schär ne vsebujejo glutena in laktoze. Mehki zlato rumeni biskviti so polni okusne sadne marmelade. Svež okus marelice v kombinaciji s puhastim testom predstavlja pravo sadno doživetje, kadarkoli si ga zaželite.
Polpečena mini Baguetta v priročni embalaži je pripravljena že po nekaj minutah v pečici. Pečena Baguetta bo ostala hrustljava in sveža še nekaj ur, pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi dodatki.
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Klasični peresniki brez glutena, iz koruzne in riževe moke, so obvezno živilo v vsakem gospodinjstvu. Pripravljeni po okusu so hranljiv obrok za vso družino, izbrana omaka pa se zaradi posebnih zarez lepo vpije v testenine.
Zlato rjav prepečenec brez glutena se odlično obnese kot prigrizek med glavnimi obroki. Popestrite ga lahko z različnimi slanimi in sladkimi namazi ter ga obložite s koščki zelenjave ali sadja za še boljšo izkušnjo.
Rezanci Capelli d'Angelo brez glutena se odlično obnesejo kot jušna zakuha v enolončnicah ali različnih zelenjavnih juhah. Obogatili bodo vašo domačo piščančjo juho in ji dodali nebeški okus.
S pomočjo Schär brezglutenskih krušnih drobtin bodo meso, ribe in zelenjava odličnega okusa in privlačne zlato rjave barve. Vaša jedilna miza bo mamljivo zadišala po izbranih paniranih dobrotah.
Osnova za pico je že pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi sestavinami. Po le 15 minutah pečenja boste lahko uživali v odlični pici brez glutena po lastnem okusu. Pričarajte si klasičen italijanski obrok kar doma!