Proseni kosmiči iz Werza so ekološko pridelani in brez dodanega sladkorja. Vsebuje naravno prisotne sladkorje. Primešajte jih mleku ali jogurtu, odlično pa se obnesejo tudi pri peki. Razvajajte se z zdravim in hranljivim obrokom.
Polnozrnati proseni napihnjenci iz Werza so odličen brezglutenski dodatek k vašim najljubšim kosmičem ali jogurtu. Proseni napihnjenci niso slajeni, tako lahko sami določate sladkobo vašega obroka. Idealni so za zajtrk, grizljanje in sladkanje doma ali na poti.
Riževi pajacki iz Werza so brez glutena, laktoze in fruktoze ter so ekološko pridelani. Priležejo se poleg kave ali čaja, zaradi njihove zabavne oblike pa jih bodo še posebej veseli otroci.
Rožičev prah iz Werza ne vsebuje glutena in je ekološko pridelan. Uporabljamo ga lahko namesto kakava, za peko, pijače, sladoledne kreme ali energijske napitke. Je odličen vir naravne sladke energije.
Ajdov zdrob iz Werza predstavlja odlično popestritev vaše vsakdanje prehrane. Ajdov zdrob ne vsebuje glutena ter je bogat vir mineralov in beljakovin. Pripravite ga lahko z mlekom ali mleku podobno alternativo, kot je sojin, proseni in rižev napitek. Ajdov zdrob lahko uporabite za pripravo juh, testa, cmokov, pudingov ter drugih okusnih zdrobovih jedi.
Polnozrnati riževi napihnjenci iz Werza so odličen brezglutenski dodatek k vašim najljubšim kosmičem ali jogurtu. Riževi napihnjenci niso slajeni, tako lahko sami določate sladkobo vašega obroka. Za zdrav začetek dneva!
Amarantova moka iz Werza ne vsebuje glutena ter je zato primerna za pripravo različnih brezglutenskih izdelkov. Jedem doda čudovit okus po lešnikih in oreških, poleg tega pa ima prijeten vonj. Pri peki kruha ostalim mokam običajno dodamo okoli 25% amarantove moke. Amarant je bogat vir beljakovin, vlaknin, kalcija in železa.
Prepečenec iz Werza je pripravljen kar iz štirih žit – riža, koruze, prosa in ajde. Izbrana žita združena v hrustljavih kruhkih predstavljajo odličen brezglutenski prigrizek tako mlajšim, kot tudi starejšim.
Polnozrnat rižev zdrob iz Werza prihaja iz ekološke pridelave ter je primeren za pripravo slastnih juh in prilog. Pripravite si torto, cmoke, narastek ali zgolj preprost a odličen zdrobov puding. Ker rižev zdrob ne vsebuje glutena je še posebej primeren za osebe, ki trpijo za celiakijo.