Ta organski jabolčni sok nudi čisti užitek s 100 % sadnim sokom, saj vsebuje samo sok sveže obranih in aromatičnih jabolk.
Ta aromatičen riž z oreščki ostane rahel in zrnat, ko je kuhan. Uživajte v dolgozrnatem polnozrnatem rižu Dennree kot prilogi k mesnim, ribjim in zelenjavnim jedem.
Ekološki malinov sadni namaz s 55% sadnim deležem nudi čisti užitek. Za malinov namaz Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic. Uživajte v izkušnji sadnega, svežega okusa.
Dennree soljeni koruzni vaflji so narejeni iz organske zlatorumene koruze in obogateni s soljo. Zahvaljujoč nežnemu proizvodnemu procesu so koruzni vaflji čudovito hrustljavi z značilnim popečenim okusom. Hrustljave rezine so idealne za grizljanje med obroki, pikantno obloženi pa predstavljajo okusen prigrizek.
Rozine sultane iz ekološke pridelave so posušene grozdne jagode iz grozdja sorte Sultana. So vir vlaknin, ki ugodno vplivajo na prebavo. Rozine Sultane so odlične kot prigrizek ali kot dodatek različnim sladicam, poticam in piškotom.
Ekološki marelični sadni namaz s 55 % sadnim deležem nudi čisti užitek. Za sadni namaz Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic.
Ta organski pomarančni sok je zorjen na soncu, stisnjen neposredno iz aromatičnih, sveže obranih pomaranč, pri čemer so plodovi nežno obdelani in bogati z vitaminom C. Uživajte v okusnem sadnem soku!
Bio višnjev sadni namaz s 55 % sadnim deležem nudi čisti užitek. Za sadni namaz iz višnje Dennree se uporablja izbrano sadje iz kontrolirane ekološke pridelave. Zaradi visoke vsebnosti sadja je še posebej prijeten kot namaz na kruhu, kot nadev v pecivih ali kot popestritev sladoleda in sladic. Uživajte v izkušnji sadnega, svežega okusa.
Dennree surovi trsni sladkor iz izbranega, ekološko pridelanega, sladkornega trsa. Sladkorni trs je najprej sveže iztisnjen, njegov sok pa nato očiščen in zgoščen. Z dodajanjem majhnih, nerafiniranih sladkornih kristalov v sladkorni sirup se prične proces kristalizacije. Zatem so kristali sladkorja ločeni od matičnega sirupa in posušeni. Surovi trsni sladkor je primeren za sladkanje slaščic in pijač.
Okroglozrnati beli riž prihaja iz ekološke pridelave. Zaradi okroglih zrn se riž lažje razkuha in je zato še posebej primeren za pripravo rižot, narastkov, sladic in mlečnega riža.