V tej kategoriji boste našli široko ponudbo testenin za vsak okus in vsako priložnost. Izbirajte med okusi, kot so koruzne, riževe in pirine testenine, ali med različnimi oblikami - polžki, svedri, peresniki, špageti in makarončki zabavnih oblik, ki bodo razveselili najmlajše. Na voljo so vam tudi tortilje, njoki, jušne zakuhe, testenine za pripravo lazanje in testenine z dodatkom zelenjave. Skoraj vsi izdelki so brez glutena, veliko pa jih je tudi iz nadzorovane ekološke pridelave.
Jušni obročki Le Veneziane so pripravljeni iz fine in visokokakovostne koruzne moke. Italijanska koruza je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Jušne testenine dodajte zelenjavni ali mesni juhi in uživajte v izvrstnem obroku.
Testenine Le Veneziane v obliki polžkov vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.
Široki rezanci Le Veneziane vas bodo navdušili. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.
Testenine Le Veneziane v obliki špagetov vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.
Testenine Le Veneziane v obliki peresnikov vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.
Koruzni jušni rezanci Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.
Koruzne testenine v obliki širokih rezancev Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani.
Koruzne testenine v obliki zvezdic Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Predstavljajo bogat vir vlaknin in tako pripomorejo k raznoliki in uravnoteženi prehrani. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.