POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

V tej kategoriji lahko izbirate med bogato ponudbo sladkih izdelkov za vse okuse. Oglejte si deserte, pudinge, žitne rezine in kolačke, čokolade ter piškote in kekse iz različnih žit. Izbirate lahko med ekološko pridelanimi sladkorji in sladili za vsestransko rabo. Preizkusite tudi sladoledne mešanice s katerimi boste v trenutku pripravili kremast veganski sladoled. Našli boste izdelke z manj sladkorja in z naravnimi sladili, ki so primerni tudi za diabetike. Veliko izdelkov ne vsebuje glutena, laktoze ali oreščkov in so iz nadzorovane ekološke pridelave. 

Sladki program

   

Izdelki 21 do 30 od 70 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Kremni namaz iz bele čokolade, z lešniki Kremni namaz iz bele čokolade, z lešniki

    Kremni namaz iz bele čokolade, z lešniki

    Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.

    brez DDV: 2,4658 € z DDV: 2,7001 €
  2. Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.
    Kremni namaz iz temne čokolade Kremni namaz iz temne čokolade

    Kremni namaz iz temne čokolade

    Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz temne čokolade vsebuje velik delež kakava in je obogaten z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.

    brez DDV: 2,3745 € z DDV: 2,6001 €
  3. Izdelek je brez glutena.
    Namizno sladilo Original, v tabletkah Namizno sladilo Original, v tabletkah

    Namizno sladilo Original, v tabletkah

    Namizno sladilo Huxol Original je nizkokalorično sladilo na osnovi natrijevega ciklamata in natrijevega saharina. Sladilo je prijetnega okusa ter priročno za sladkanje tako toplih kot hladnih napitkov. Embalaža omogoča enostavno doziranje, zaradi majhne velikosti pa lahko sladilo enostavno vzamete tudi na pot. Ena tabletka zadošča za eno doziranje.

    brez DDV: 2,1005 € z DDV: 2,30 €
  4. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Tekoče sladilo Original Tekoče sladilo Original

    Tekoče sladilo Original

    Tekoče sladilo Huxol Original je nizkokalorično sladilo na osnovi natrijevega ciklamata, natrijevega saharina in taumatina. Sladilo je prijetnega okusa in je vsestransko uporabno. Z njim lahko sladkate tako tople kot hladne napitke, sladice, sladke prelive in druge jedi. Primerno je tudi za kuhanje in pečenje. Osem kapljic sladila nadomesti eno čajno žličko običajnega sladkorja.

    brez DDV: 5,79 € z DDV: 6,3401 €
  5. Keksi Piknik, brez dodanega sladkorja

    Keksi Piknik ne vsebujejo dodanega sladkorja ter so kot taki primerni tudi za diabetike.

    brez DDV: 0,8037 € z DDV: 0,8801 €
  6. Izdelek je brez glutena.
    Namizno sladilo Sugarel, v tabletkah Namizno sladilo Sugarel, v tabletkah

    Namizno sladilo Sugarel, v tabletkah

    Namizno sladilo v prahu Stevia Sugarel je pripravljeno na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana. Sladilo odlično nadomešča sladkor in umetna sladila, saj ima visoke sladilne lastnosti. Steviol glikozidi se v telesu ne presnavljajo, zato je sladilo praktično brez kalorične vrednosti. Vsebuje namreč kar 7x manj kalorij kot sladkor. Primerno je za vse, ki morajo paziti na količino sladkorja v svoji prehrani. Sladilo lahko uporabite za naravno sladkanje toplih in hladnih napitkov. Ena tabletka nadomesti 4 g sladkorja.

    brez DDV: 5,2969 € z DDV: 5,8001 €
  7. Masleni keksi, 30% manj sladkorja

    Lahki masleni keksi Leibniz so posebej pripravljeni za ljudi z diabetesom in ostale posameznike, ki želijo omejiti vnos sladkorja v svoje telo. Čeprav keksi vsebujejo kar 30% manj sladkorja od običajnih Leibniz maslenih keksov, so ravno tako okusni. Predstavljajo hrustljav in zdrav prigrizek, ki se kar stopi v ustih.

    brez DDV: 2,4658 € z DDV: 2,7001 €
  8. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Čičerikini vaflji Čičerikini vaflji

    Čičerikini vaflji

    Bio proteinski čičerikini vaflji brez glutena Lima so zdrava in okusna malica na poti ali med delom.

    brez DDV: 2,4567 € z DDV: 2,6901 €
  9. Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.
    Riževi vaflji Riževi vaflji

    Riževi vaflji

    Riževi vaflji Lima so zahvaljujoč polnozrnatim zrnom riža zelo hranljivi. Imajo nizko vsebnost nasičenih maščob in sladkorjev, poleg tega pa ne vsebujejo glutena in so iz ekološke pridelave. Uživate jih lahko samostojno ali pa nanje namažete poljuben namaz, kot na kos kruha. Pokusite jih tako s sladkimi kot slanimi namazi.  

    brez DDV: 1,0959 € z DDV: 1,20 €
  10. Izdelek je brez glutena.
    Namizno sladilo na osnovi eritritola Namizno sladilo na osnovi eritritola

    Namizno sladilo na osnovi eritritola

    Eritritol je naravno sladilo v obliki drobnih kristalov, ki je pridobljeno z naravnim postopkom fermentacije glukoze iz koruznega škroba. V naravi se nahaja v nekaterem sadju in fermentiranih izdelkih. Je brez energijske vrednosti, njegov glikemični indeks (GI) pa je nič. Eritritol je odlično nadomestilo belega sladkorja, sirupov in umetnih sladil. Je naravno sladek, brez priokusa ter po videzu in strukturi podoben navadnemu sladkorju. Ne vsebuje glutena, konzervansov, barvil in umetnih arom. Primeren je tudi za vegane in vegetarijance.

    brez DDV: 13,2421 € z DDV: 16,1554 €

   

Izdelki 21 do 30 od 70 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5