V tej kategoriji lahko izbirate med bogato ponudbo sladkih izdelkov za vse okuse. Oglejte si deserte, pudinge, žitne rezine in kolačke, čokolade ter piškote in kekse iz različnih žit. Izbirate lahko med ekološko pridelanimi sladkorji in sladili za vsestransko rabo. Preizkusite tudi sladoledne mešanice s katerimi boste v trenutku pripravili kremast veganski sladoled. Našli boste izdelke z manj sladkorja in z naravnimi sladili, ki so primerni tudi za diabetike. Veliko izdelkov ne vsebuje glutena, laktoze ali oreščkov in so iz nadzorovane ekološke pridelave.
Riževa ploščica Rocky Rice z okusom jagode je čudovito hrustljava in oblita s kremno čokolado. Pripravljena iz samih naravnih sestavin in bogata z vlakninami predstavlja zdrav prigrizek v vsakem delu dneva. Vzemite jo s seboj v službo, šolo ali na izlet in uživajte v njenem polnem okusu. Ploščica ne vsebuje glutena in je tako primerna tudi za osebe s celiakijo.
Riževa ploščica Rocky Rice je čudovito hrustljava in oblita s kremno mlečno čokolado. Pripravljena iz samih naravnih sestavin in bogata z vlakninami predstavlja zdrav prigrizek v vsakem delu dneva. Vzemite jo s seboj v službo, šolo ali na izlet in uživajte v njenem polnem okusu. Ploščica ne vsebuje glutena in je tako primerna tudi za osebe s celiakijo.
Zmes za pripravo sanjskega vaniljevega sladoleda v samo 3 minutah, s pravo vaniljo, ki pričara nepozaben okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Zmes za pripravo sanjskega čokoladnega sladoleda v samo 3 minutah, s pravim kakavom in hrustljavimi koščki čokolade za še bolj čokoladen okus. Mešanica ne vsebuje dodatnih maščob ali umetnih okusov. Vsebino vrečke preprosto zmešamo s sojinim napitkom in smetano, postavimo v zamrzovalnik in sladoled je pripravljen - brez uporabe aparata za sladoled.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Chufella je zelenjavni namaz iz sladkih in čokoladnih sestavin, kot so zemeljski mandlji (tigrovi oreščki) in kakav. Fina krema je primerna tudi kot preliv za kosmiče, za peko ali kot prigrizek iz kozarca. Zemeljski mandlji niso oreščki, so zelenjava čudovitega sladkastega okusu. Namaz brez glutena in drugih alergenov, primerno tudi za diabetike.
Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Dennree surovi trsni sladkor iz izbranega, ekološko pridelanega, sladkornega trsa. Sladkorni trs je najprej sveže iztisnjen, njegov sok pa nato očiščen in zgoščen. Z dodajanjem majhnih, nerafiniranih sladkornih kristalov v sladkorni sirup se prične proces kristalizacije. Zatem so kristali sladkorja ločeni od matičnega sirupa in posušeni. Surovi trsni sladkor je primeren za sladkanje slaščic in pijač.
Mlečna čokolada Dorina, slajena s Stevio, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek. Predstavlja bolj zdravo alternativo mlečni čokoladi. Vsebuje vsaj 30% kakavovih delov in navdušuje s svojo kremasto strukturo in ravno prav sladkim okusom.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.