POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

V tej kategoriji boste našli široko ponudbo mlevskih izdelkov, priznanih domačih in tujih blagovnih znamk. Večina izdelkov je brez glutena, veliko pa jih prihaja tudi iz nadzorovane ekološke pridelave. Izbirate lahko med koruzno, riževo, ajdovo, pirino, kokosovo, čičerikino in rožičevo moko ter mokami, ki so posebej zasnovane za peko kruha in slaščic.

Odkrijte mešanice za pripravo sladkih in slanih jedi, s pomočjo katerih si boste ob pomanjkanju časa hitro in enostavno pripravili okusen prigrizek. Svoj jedilnik lahko popestrite z različnimi vrstami semen, žit in zdrobov, kot so riž, leča, pira, kus kus, kamut, oves, amarant, kvinoja, chia in bučno seme.

Mlevski izdelki

   

Izdelki 21 do 30 od 56 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Ješprenj

    Ješprenj vsebuje večje količine kalija, fosforja in magnezija, od vitaminov pa vitamine B kompleksa, niacin in vitamin E. Bogat je z dietnimi vlakninami in vsebuje beta glukane.

    brez DDV: 1,4612 € z DDV: 1,60 €
  2. Ajdova moka

    Ajdo meljemo na kamnih v kakovostno ajdovo moko. Ajda ima zelo prijeten okus in jo v kulinariki uporabljamo za pripravo različnih specialitet, kot so ajdovi žganci, kruh,…

    brez DDV: 3,7443 € z DDV: 4,10 €
  3. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Polnozrnata koruzna moka Polnozrnata koruzna moka

    Polnozrnata koruzna moka

    Bio polnozrnato koruzno moko uporabljamo za žgance in druge brezglutenske jedi.

    brez DDV: 3,0046 € z DDV: 3,29 €
  4. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Ajdova kaša Ajdova kaša

    Ajdova kaša

    Ajda je odličen vir prehranskih vlaknin in flavonoidov (antioksidantov), ki ugodno vplivajo na delovanje imunskega sistema in varujejo pred srčno-žilnimi boleznimi. Ker nam daje dolgotrajni občutek sitosti, je odlična izbira za zdrav začetek dneva.

    brez DDV: 2,5571 € z DDV: 2,80 €
  5. Polnozrnata pšenična moka

    brez DDV: 1,1415 € z DDV: 1,2499 €
  6. Izdelek je brez glutena.
    Instant bela polenta Instant bela polenta

    Instant bela polenta

    Instant bela polenta Molino di Ferro je pripravljena iz predkuhanega zdroba bele koruze. Zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje je pripravljena v manj kot minuti. Izbrana koruza in odsotnost konzervansov vam omogoča, da mizo obložite z jedjo nepogrešljivega okusa. Polenta je odlična kot predjed in v kombinaciji z mesnimi jedmi in siri.

    brez DDV: 3,2877 € z DDV: 3,60 €
  7. Izdelek je brez glutena.
    Riževa moka Riževa moka

    Riževa moka

    Zaradi nevtralnega okusa in kremaste barve je riževa moka primerna za številne sladke in slane jedi. Odlično se obnese pri pripravi pudingov, biskvitov in drugih pečenih izdelkov. Uporabljamo jo lahko tudi kot gostilo za zgoščevanje omak.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  8. Izdelek je brez glutena.
    Instant rumena polenta Instant rumena polenta

    Instant rumena polenta

    Instant rumena polenta Molino di Ferro je pripravljena iz predkuhanega zdroba rumene koruze. Zahvaljujoč posebnemu procesu proizvodnje je pripravljena v manj kot minuti. Izbrana koruza in odsotnost konzervansov vam omogoča, da mizo obložite z jedjo nepogrešljivega okusa. Polenta je odlična kot predjed in v kombinaciji z mesnimi jedmi in siri.

    brez DDV: 2,9224 € z DDV: 3,20 €
  9. Izdelek je biološki/ekološki.
    Kvinoja Kvinoja

    Kvinoja

    Kvinoja Natura iz ekološke pridelave. Kvinoja je starodavna rastlina, ki izvira iz južnoameriških Andov. V kulinariki so jo uporabljali že starodavni Inki. Kvinojo pred pripravo speremo pod tekočo vodo, da odstranimo saponine, ki dajejo občutek grenkobe. Zatem jo kuhamo 5 minut in nato še 5 minut pustimo v pokriti posodi. Kuhana kvinoja ima značilno sladek okus. Uporabljamo jo lahko kot samostojno jed ali kot dodatek v juhah, nadevih, enolončnicah, solatah ter za pripravo müslija za zajtrk.

    brez DDV: 9,30 € z DDV: 10,1835 €
  10. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Večnamenska navadna moka Večnamenska navadna moka

    Večnamenska navadna moka

    Večnamenska navadna moka brez glutena odlično nadomešča pšenično moko, saj ima njej podobne lastnosti. Iz tega razloga jo lahko brez skrbi uporabljamo v večini klasičnih receptov in si tako olajšamo pripravo jedi. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in je lahko prebavljiv. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane.

    brez DDV: 3,0959 € z DDV: 3,39 €

   

Izdelki 21 do 30 od 56 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5