Ponujamo vam širok izbor pekovskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Našli boste kruh iz različnih vrst žit, kruhke za pripravo hamburgerjev in sendvičev, hrustljave kruhke, krekerje, grisine in prepečence. Večina izdelkov ne vsebuje glutena, nekaj pa jih je tudi iz nadzorovane ekološke pridelave.
Tradicionalni italijanski prigrizek, ki se s svojo hrustljavo strukturo odlično poda k vsakemu aperitivu. Grisini z dodatkom odličnega pršuta bodo prebudili vaš apetit in vas pripravili na prihajajoč glavni obrok.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Zlato rjav prepečenec brez glutena se odlično obnese kot prigrizek med glavnimi obroki. Popestrite ga lahko z različnimi slanimi in sladkimi namazi ter ga obložite s koščki zelenjave ali sadja za še boljšo izkušnjo.
Brezglutenski kruhki za hamburger iz riževe in prosene moke predstavljajo odličen vir vlaknin. Pripravite si sočen ameriški hamburger z govejo pleskavico ali pa izberite vegansko alternativo in kruhke obogatite z zelenjavnim polpetom, za hranljiv brezmesni obrok.
Lahek, mehak in tako zelo okusen: Bon Matín predstavlja pravo skušnjavo za zajtrk ali prigrizek. Kruh, obogaten z marmelado, medom ali maslom, se odlično prileže kavi ali čaju. Posladkajte si dan!
Kruh Vital bo na vašo mizo prinesel svežino in raznolikost. Visokokakovostne sestavine, kot so kvinojina, sirkova in kostanjeva moka, dajejo kruhu odličen okus, vam pa zadostno količino energije za še tako naporen dan.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Si želite sveže pečeno, hrustljavo Ciabatto? Schär polpečeno Ciabatto preprosto položite v pečico in po 10 minutah boste lahko uživali v okusnih kruhkih z mehko sredico in hrustljavo skorjico, ki se prilegajo vsakemu obroku.
Osnova za pico je že pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi sestavinami. Po le 15 minutah pečenja boste lahko uživali v odlični pici brez glutena po lastnem okusu. Pričarajte si klasičen italijanski obrok kar doma!
Brezglutenski krekerji iz koruzne moke so odlični za grizljanje, kadarkoli to potrebujete. Hrustljave rezine so tanke, lahko prebavljive in nadvse okusne – idealen prigrizek med obroki!