Ponujamo vam širok izbor pekovskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Našli boste kruh iz različnih vrst žit, kruhke za pripravo hamburgerjev in sendvičev, hrustljave kruhke, krekerje, grisine in prepečence. Večina izdelkov ne vsebuje glutena, nekaj pa jih je tudi iz nadzorovane ekološke pridelave.
Brezglutenski krekerji iz koruzne moke so odlični za grizljanje, kadarkoli to potrebujete. Hrustljave rezine so tanke, lahko prebavljive in nadvse okusne – idealen prigrizek med obroki!
Klasični beli kruh brez glutena je lahke in puhaste strukture, ki vas bo preprosto navdušila. Mešanica prosene in kvinojine moke kruhu doda odličen okus, ki popestri prav vsak obrok.
Fokača brez glutena, pripravljena na mediteranski način. Obložena z vašimi najljubšimi sestavinami je odlična kot prigrizek. S svojo preprosto pripravo in nepogrešljivim okusom rožmarina bo tradicionalni italijanski kruh v vaš jedilnik vnesel kanček raznolikosti in svežine.
Polpečena mini Baguetta v priročni embalaži je pripravljena že po nekaj minutah v pečici. Pečena Baguetta bo ostala hrustljava in sveža še nekaj ur, pripravljena da jo obložite z vašimi najljubšimi dodatki.
Rezani kruh Pan Multigrano je klasični beli kruh obogaten s sončničnimi, prosenimi in lanenimi semeni. Zaradi prenovljene recepture je še mehkejši in okusnejši. Rezine kruha lahko popečete in popestrite z namazi po vaši izbiri. Za okusen in uravnotežen obrok jih obložite še s koščki zelenjave.
Si želite sveže pečeno, hrustljavo Ciabatto? Schär polpečeno Ciabatto preprosto položite v pečico in po 10 minutah boste lahko uživali v okusnih kruhkih z mehko sredico in hrustljavo skorjico, ki se prilegajo vsakemu obroku.
Kruh Vital bo na vašo mizo prinesel svežino in raznolikost. Visokokakovostne sestavine, kot so kvinojina, sirkova in kostanjeva moka, dajejo kruhu odličen okus, vam pa zadostno količino energije za še tako naporen dan.
Brezglutenski kruhki za hamburger iz riževe in prosene moke predstavljajo odličen vir vlaknin. Pripravite si sočen ameriški hamburger z govejo pleskavico ali pa izberite vegansko alternativo in kruhke obogatite z zelenjavnim polpetom, za hranljiv brezmesni obrok.
Polpečena Ciabatta iz lanenih in sončničnih semen ter ajdove moke. Kislo testo, pripravljeno iz riževe moke, bo po nekaj minutah pečenja dobilo mehko sredico in hrustljavo skorjico. Rustikalna Ciabatta je kot nalašč za uravnoteženo prehrano, bogato z vlakninami.
Slani prigrizek se odlično poda dobri družbi in sproščenemu vzdušju. Majhne in hrustljave prestice Salinis dodajo pravi okus vsaki priložnosti – delite jih s prijatelji, družino ali pa jih zadržite samo zase.