To spletno mesto za potrebe zagotavljanja funkcionalnosti košarice in zaključka nakupa uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh. Kliknite za več informacij o piškotkih.
Peresniki z lečo in sušenimi paradižniki, brez glutena
Product was successfully added to your shopping cart.
Peresniki z lečo in sušenimi paradižniki, brez glutena
11. dec. 2019 |
Avtor: Zoja
Recept za super odlične testenine, ki predstavljajo super slasten in super hranljiv obrok.
Sestavine:
1 paket ORGRAN super trio peresnikov 200 g kuhane leče 100 g sušenih paradižnikov v olju 1 skodelica špinače 1/2 skodelica bazilike 3 žlice limoninega soka 1/3 oljčnega olja 2 stroka česna sveži peteršilj sol in poper
Priprava:
Za pripravo omake združimo špinačo, baziliko, česen, olivno olje, limonin sok, sol, poper in dobro zmešamo v mešalniku. Nato joprelijemo v ponev za pripravo omake in dodamo lečo ter sušene paradižnike. Kuhamo približno 10 minut na nizkem ognju. ORGRAN super trio peresnike skuhamo po navodilih na embalaži. Ko so kuhani jih odcedimo, dodamo omako in dobro premešamo. Na koncu dekoriramo z baziliko in peteršiljem.