POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Peresniki z lečo in sušenimi paradižniki, brez glutena

Peresniki z lečo in sušenimi paradižniki, brez glutena

Recept za super odlične testenine, ki predstavljajo super slasten in super hranljiv obrok.



Sestavine:

1 paket ORGRAN super trio peresnikov
200 g kuhane leče
100 g sušenih paradižnikov v olju
1 skodelica špinače
1/2 skodelica bazilike
3 žlice limoninega soka
1/3 oljčnega olja
2 stroka česna
sveži peteršilj
sol in poper

Priprava:

Za pripravo omake združimo špinačo, baziliko, česen, olivno olje, limonin sok, sol, poper in dobro zmešamo v mešalniku. Nato joprelijemo v ponev za pripravo omake in dodamo lečo ter sušene paradižnike. Kuhamo približno 10 minut na nizkem ognju. ORGRAN super trio peresnike skuhamo po navodilih na embalaži. Ko so kuhani jih odcedimo, dodamo omako in dobro premešamo. Na koncu dekoriramo z baziliko in peteršiljem.

Dober tek!

Comments