Maltodekstrin, sredstvo za želiranje: agar. Lahko vsebuje sledi žitaric z glutenom, jajc, soje, mleka in mlečnih sestavin, oreščkov, zelene, gorčice in sezama.
Povprečna hranilna vrednost | na 100 g |
energijska vrednost | 1.589 kJ (378 kcal) |
maščobe | 0,4 g |
od tega nasičene maščobe | 0,1 g |
ogljikovi hidrati | 83 g |
od tega sladkorji | 13 g |
prehranske vlaknine | 0 g |
beljakovine | 8,5 g |
sol | 0 g |
Hladna zmes: 10 g Agartine zavremo z 200 ml tekočine. Kuhamo vsaj 2 minuti. Dodamo preostalih 300 ml vode in vlijemo v poljubni model.
Topla zmes: 10 g Agartine zmešamo s 500 ml tekočine. Vse skupaj zavremo, kuhamo vsaj 2 minuti in vlijemo v poljubni model.