POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

V tej kategoriji boste našli široko ponudbo testenin za vsak okus in vsako priložnost. Izbirajte med okusi, kot so koruzne, riževe in pirine testenine, ali med različnimi oblikami - polžki, svedri, peresniki, špageti in makarončki zabavnih oblik, ki bodo razveselili najmlajše. Na voljo so vam tudi tortilje, njoki, jušne zakuhe, testenine za pripravo lazanje in testenine z dodatkom zelenjave. Skoraj vsi izdelki so brez glutena, veliko pa jih je tudi iz nadzorovane ekološke pridelave.

Testenine

   

Izdelki 21 do 30 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Koruzne jušne testenine, rezanci Capellini Koruzne jušne testenine, rezanci Capellini

    Koruzne jušne testenine, rezanci Capellini

    Koruzni jušni rezanci Le Asolane so prava italijanska specialiteta. Še posebej so primerne za osebe občutljive na gluten, saj so pripravljene iz ekološko pridelane koruze najboljše kakovosti. Dodajte jih v juhe ali enolončnice ter uživajte v njihovi izvrstnosti.

    brez DDV: 3,7443 € z DDV: 4,10 €
  2. Izdelek je brez glutena.
    Koruzne testenine, školjke Gnocchi Koruzne testenine, školjke Gnocchi

    Koruzne testenine, školjke Gnocchi

    Testenine Le Veneziane v obliki školjk vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  3. Izdelek je brez glutena.
    Koruzne jušne testenine, obročki Anellini Koruzne jušne testenine, obročki Anellini

    Koruzne jušne testenine, obročki Anellini

    Jušni obročki Le Veneziane so pripravljeni iz fine in visokokakovostne koruzne moke. Italijanska koruza je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Jušne testenine dodajte zelenjavni ali mesni juhi in uživajte v izvrstnem obroku.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  4. Izdelek je brez glutena.
    Koruzne testenine, polžki Pipe Rigate Koruzne testenine, polžki Pipe Rigate

    Koruzne testenine, polžki Pipe Rigate

    Testenine Le Veneziane v obliki polžkov vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  5. Izdelek je brez glutena.
    Koruzne testenine, rezanci Fettucce Koruzne testenine, rezanci Fettucce

    Koruzne testenine, rezanci Fettucce

    Široki rezanci Le Veneziane vas bodo navdušili. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  6. Izdelek je brez glutena.
    Koruzne testenine, špageti Spaghetti Koruzne testenine, špageti Spaghetti

    Koruzne testenine, špageti Spaghetti

    Testenine Le Veneziane v obliki špagetov vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  7. Izdelek je brez glutena.
    Koruzne testenine, peresniki Penne Rigate Koruzne testenine, peresniki Penne Rigate

    Koruzne testenine, peresniki Penne Rigate

    Testenine Le Veneziane v obliki peresnikov vas bodo navdušile. Fina in visokokakovostna koruzna moka iz italijanske koruze je predelana v okusne testenine, ki so posebej zasnovane za osebe občutljive na gluten ter vse tiste, ki sledijo smernicam zdravega prehranjevanja. Pripravite jih za vso družino in uživajte v njihovem izvrstnem okusu.

    brez DDV: 3,1964 € z DDV: 3,5001 €
  8. Izdelek je brez glutena.
    Riževe testenine, rezanci 1 mm Vermicelli Riževe testenine, rezanci 1 mm Vermicelli

    Riževe testenine, rezanci 1 mm Vermicelli

    Instant riževe rezance Mama krasita izvrsten okus in tekstura. Ne vsebujejo konzervansov ter so brez glutena, zato so primerni tudi za posameznike s celiakijo. Riževi rezanci Vermicelli so široki le 1 mm in so primerni za pripravo raznovrstnih azijskih jedi. Dodajte jih k praženju, juham, solatam ali pa jih postrezite kot prilogo.

    brez DDV: 2,3745 € z DDV: 2,6001 €
  9. Izdelek je brez glutena.
    Riževe testenine, rezanci 5 mm Riževe testenine, rezanci 5 mm

    Riževe testenine, rezanci 5 mm

    Instant riževe rezance Mama krasita izvrsten okus in tekstura. Ne vsebujejo konzervansov ter so brez glutena, zato so primerni tudi za posameznike s celiakijo. Riževi rezanci so široki 5 mm in so primerni za pripravo raznovrstnih azijskih jedi. Dodajte jih k praženju, juham, solatam ali pa jih postrezite kot prilogo.

    brez DDV: 2,3745 € z DDV: 2,6001 €
  10. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Testenine iz koruze z zelenjavo, peresniki Testenine iz koruze z zelenjavo, peresniki

    Testenine iz koruze z zelenjavo, peresniki

    Izvrstne koruzne testenine z mešanico zelenjave zagotavljajo okus, vsestranskost in raznoliko prehrano. Izdelek nosi oznako Tummy Friendly, kar pomeni, da ne povzroča napihnjenosti in drugih prebavnih težav. Izdelki s to oznako ne vsebujejo glutena, fruktoze, čebule, česna in grahove moke. Primerno za vegane. 

    brez DDV: 3,4521 € z DDV: 3,78 €

   

Izdelki 21 do 30 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5