POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

V tej kategoriji lahko izbirate med bogato ponudbo sladkih izdelkov za vse okuse. Oglejte si deserte, pudinge, žitne rezine in kolačke, čokolade ter piškote in kekse iz različnih žit. Izbirate lahko med ekološko pridelanimi sladkorji in sladili za vsestransko rabo. Preizkusite tudi sladoledne mešanice s katerimi boste v trenutku pripravili kremast veganski sladoled. Našli boste izdelke z manj sladkorja in z naravnimi sladili, ki so primerni tudi za diabetike. Veliko izdelkov ne vsebuje glutena, laktoze ali oreščkov in so iz nadzorovane ekološke pridelave. 

Sladki program

   

Izdelki 11 do 20 od 70 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Piškoti z žitaricami

    brez DDV: 1,1873 € z DDV: 1,3001 €
  2. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Riževi vaflji z jogurtom Riževi vaflji z jogurtom

    Riževi vaflji z jogurtom

    Dennree krhki vaflji, narejeni iz organskega riža in obliti z jogurtom. Odlični so kot priročen prigrizek med obroki ali na poti.

    brez DDV: 2,0274 € z DDV: 2,22 €
  3. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Riževi vaflji z mlečno čokolado Riževi vaflji z mlečno čokolado

    Riževi vaflji z mlečno čokolado

    Dennree krhki vaflji, narejeni iz organskega riža in obliti s slastno mlečno čokolado. Odlični so kot priročen prigrizek med obroki ali na poti.

    brez DDV: 2,0274 € z DDV: 2,22 €
  4. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Soljeni koruzni vaflji Soljeni koruzni vaflji

    Soljeni koruzni vaflji

    Dennree soljeni koruzni vaflji so narejeni iz organske zlatorumene koruze in obogateni s soljo. Zahvaljujoč nežnemu proizvodnemu procesu so koruzni vaflji čudovito hrustljavi z značilnim popečenim okusom. Hrustljave rezine so idealne za grizljanje med obroki, pikantno obloženi pa predstavljajo okusen prigrizek. 

    brez DDV: 1,2237 € z DDV: 1,34 €
  5. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Agavin sirup Agavin sirup

    Agavin sirup

    Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.

    brez DDV: 7,1233 € z DDV: 7,80 €
  6. Izdelek je biološki/ekološki.
    Surovi trsni sladkor Surovi trsni sladkor

    Surovi trsni sladkor

    Dennree surovi trsni sladkor iz izbranega, ekološko pridelanega, sladkornega trsa. Sladkorni trs je najprej sveže iztisnjen, njegov sok pa nato očiščen in zgoščen. Z dodajanjem majhnih, nerafiniranih sladkornih kristalov v sladkorni sirup se prične proces kristalizacije. Zatem so kristali sladkorja ločeni od matičnega sirupa in posušeni. Surovi trsni sladkor je primeren za sladkanje slaščic in pijač.  

    brez DDV: 4,1096 € z DDV: 4,50 €
  7. Izdelek je biološki/ekološki in brez glutena.
    Riževi vaflji s temno čokolado Riževi vaflji s temno čokolado

    Riževi vaflji s temno čokolado

    Dennree krhki vaflji, narejeni iz organskega riža in obliti s slastno temno čokolado. Odlični so kot priročen prigrizek med obroki ali na poti.

    brez DDV: 2,0274 € z DDV: 2,22 €
  8. Mlečna čokolada, brez dodanega sladkorja

    Mlečna čokolada Dorina, slajena s Stevio, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek. Predstavlja bolj zdravo alternativo mlečni čokoladi. Vsebuje vsaj 30% kakavovih delov in navdušuje s svojo kremasto strukturo in ravno prav sladkim okusom.

    brez DDV: 1,6348 € z DDV: 1,7901 €
  9. Temna čokolada, brez dodanega sladkorja

    Temna čokolada Dorina, slajena s Stevio, je kot nalašč za posladek ali popoldanski prigrizek. Predstavlja bolj zdravo alternativo običajni temni čokoladi. Vsebuje vsaj 50% kakavovih delov in navdušuje s svojo kremasto strukturo in ravno prav sladkim okusom.

    brez DDV: 1,6348 € z DDV: 1,7901 €
  10. Izdelek je veganski, biološki/ekološki in brez glutena.
    Kremni namaz iz temne čokolade Kremni namaz iz temne čokolade

    Kremni namaz iz temne čokolade

    Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz temne čokolade vsebuje velik delež kakava in je obogaten z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.

    brez DDV: 2,3745 € z DDV: 2,6001 €

   

Izdelki 11 do 20 od 70 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5