V tej kategoriji lahko izbirate med bogato ponudbo sladkih izdelkov za vse okuse. Oglejte si deserte, pudinge, žitne rezine in kolačke, čokolade ter piškote in kekse iz različnih žit. Izbirate lahko med ekološko pridelanimi sladkorji in sladili za vsestransko rabo. Preizkusite tudi sladoledne mešanice s katerimi boste v trenutku pripravili kremast veganski sladoled. Našli boste izdelke z manj sladkorja in z naravnimi sladili, ki so primerni tudi za diabetike. Veliko izdelkov ne vsebuje glutena, laktoze ali oreščkov in so iz nadzorovane ekološke pridelave.
Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz iz bele čokolade vsebuje velik delež kremnega mleka, hkrati pa je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito teksturo ter poln okus.
Linija kremnih namazov L’albero del Bio iz Gandole združuje naravne sestavine s slastnimi okusi. Kremni namazi so pripravljeni iz ekološko pridelanih sestavin ter ne vsebujejo glutena in palmovega olja. Namaz je bogat z lešniki, ki poskrbijo za čudovito kremno teksturo ter poln okus. Brez slabe vesti si ga lahko privoščijo tudi vegani.
Kokosov desert s kakavom NaturGreen je kot nalašč za sladkanje na poti, v službi ali v šoli. Ima bogato kremno strukturo s katero boste potešili vsako željo po sladkem. Kokosov desert ne vsebuje laktoze, glutena, in mlečnih beljakovin ter je tako primeren za posebne prehranske diete in različne načine prehranjevanja. Sestavine, uporabljene za pripravo deserta, prihajajo iz nadzorovane ekološke pridelave.
Čokolada Plamil v obliki zajčka je odličen nadomestek mlečne čokolade in kot nalašč za popestritev prazničnih dni. Mešanica kakava, sladkorja in ovsene moke ustvarja slastno čokolado, ki je primerna tudi za vegane in ljudi z laktozno intoleranco. Pripravljena je iz skrbno preverjenih sestavin pravičnega trgovanja in po najvišjih standardih. Plamil sledi etičnim načelom delovanja, saj za proizvodnjo svojih izdelkov uporablja izključno energijo iz obnovljivih virov.
Čokolada Plamil v obliki božička je odličen nadomestek mlečne čokolade in kot nalašč za popestritev prazničnih dni. Mešanica kakava, sladkorja in riža ustvarja slastno čokolado, ki je primerna tudi za vegane in ljudi z laktozno intoleranco. Pripravljena je iz skrbno preverjenih sestavin pravičnega trgovanja in po najvišjih standardih. Plamil sledi etičnim načelom delovanja, saj za proizvodnjo svojih izdelkov uporablja izključno energijo iz obnovljivih virov.