V tej kategoriji boste našli različne sladkorje in sladila iz ekološke pridelave. Izbirate lahko med javorjevim in agavinim sirupom, sadnimi sladkorji in različnimi tekočimi in namiznimi sladili. Nekatera sladila in sladkorji so vsestransko uporabni ter so primerni za kuho in peko. Sladila so primerna tudi za diabetike in vse tiste, ki želijo omejiti količino sladkorja v svoji prehrani.
Agavin sirup je naravno sladilo, pridobljeno iz listov divjih mehiških agav. Uporabimo ga lahko za slajenje hladnih in toplih pijač in živil ter za slajenje desertov, tort in sladoleda. Idealen je tudi za peko, saj zadržuje vlago. Ker je slajši od sladkorja, ga lahko uporabimo v manjših količinah ter tako zmanjšamo količino sladkorja v vsakodnevni prehrani.
Dennree surovi trsni sladkor iz izbranega, ekološko pridelanega, sladkornega trsa. Sladkorni trs je najprej sveže iztisnjen, njegov sok pa nato očiščen in zgoščen. Z dodajanjem majhnih, nerafiniranih sladkornih kristalov v sladkorni sirup se prične proces kristalizacije. Zatem so kristali sladkorja ločeni od matičnega sirupa in posušeni. Surovi trsni sladkor je primeren za sladkanje slaščic in pijač.