POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Izbirajte med široko ponudbo desertov in pudingov, ki so pripravljeni na rastlinski osnovi in odlično nadomeščajo jogurte iz živalskega mleka. Našli boste različne kokosove, riževe, ovsene in sojine deserte z dodatkom vanilije, kakava, čokolade ali raznovrstnega sadja. Izdelki so primerni za vegane, osebe občutljive na mleko ali laktozo ter vse, ki bi v svoj jedilnik radi vključili zdrave in okusne prehranske izdelke.

Deserti in pudingi

   

Izdelki 11 do 14 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2
  1. Izdelek je brez glutena.
    Čokoladni puding Čokoladni puding

    Čokoladni puding

    brez DDV: 0,3745 € z DDV: 0,4101 €
  2. Izdelek je brez glutena.
    Vanilijev puding Vanilijev puding

    Vanilijev puding

    brez DDV: 0,3745 € z DDV: 0,4101 €
  3. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Sojin puding s čokolado, kalcijem in vitamini Sojin puding s čokolado, kalcijem in vitamini

    Sojin puding s čokolado, kalcijem in vitamini

    Kremni puding z okusom čokolade La Créme je odličen vir beljakovin, kalcija ter vitaminov D2, B2 in B12. Zaradi nizke vsebnosti nasičenih maščob si ga lahko privoščite brez slabe vesti. Pripravljen je iz soje in sestavin rastlinskega izvora, zato je primeren tudi za ljudi z laktozno intoleranco, celiakijo, vegane ter vegetarijance.

    brez DDV: 1,3608 € z DDV: 1,4901 €
  4. Izdelek je veganski in brez glutena.
    Sojin puding z vaniljo, kalcijem in vitamini Sojin puding z vaniljo, kalcijem in vitamini

    Sojin puding z vaniljo, kalcijem in vitamini

    Kremni puding z okusom vanilje La Créme je odličen vir beljakovin, kalcija ter vitaminov D2, B2 in B12. Zaradi nizke vsebnosti nasičenih maščob si ga lahko privoščite brez slabe vesti. Pripravljen je iz soje in sestavin rastlinskega izvora, zato je primeren tudi za ljudi z laktozno intoleranco, celiakijo, vegane ter vegetarijance.

    brez DDV: 1,3608 € z DDV: 1,4901 €

   

Izdelki 11 do 14 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2