Z dodatkom odlične vanilje, gurmanski puding Byodo ponuja najboljši organski užitek. Pripravljenega po receptu lahko ponudimo s sadnimi omakami ali čokoladnimi kreacijami in tako ustvarimo okusno sladico. Uporabimo ga lahko tudi za vaniljevo omako ali kremo za torto. Poleg mleka lahko puding pripravimo še z riževim ali sojinim napitkom.
V prevodu iz italijanščine "Penne" pomeni pero. Poševni rez in ravna rebra sta velika prednost, predvsem pri zajemanju omak. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Tanki jušni rezanci Byodo so priljubljen dodatek k juham. Svetle testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.
Špageti so tako rekoč sinonim za italijanske testenine. Beseda "spago" iz italijanščine pomeni "vrvica", "čipka" ali "majhna vrv".
Svetle testenine Byodo v obliki tesno zavitih svedrov so priljubljene predvsem med ljubitelji omak, saj se ta lepo vpije. Testenine iz ekološke pridelave ne vsebujejo jajc. Pripravljene so iz visokokakovostnega italijanskega zdroba pšenice durum. Zaradi visoke vsebnosti glutena in počasnega sušenja se ne razkuhajo, ampak ohranijo čvrstost in teksturo.