POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Pečeni peresniki s špinačo in sirom

Pečeni peresniki s špinačo in sirom

Testenine so vedno odlična izbira za razvajanje v zimskih dneh. Za še bolj pristen zimski občutek je najbolje, če jih spečemo kar v pečici.


Sestavine:

1 paket ORGRAN peresnikov s kvinojo
1/3 skodelice olivnega olja
3 žlice ORGRAN Vegan Easy Egg
200 ml sojinega mleka
2 stroka česna, sesekljanega
150 g naribanega sira po izbiri
100 g špinače, sesekljane
1/4 skodelice peteršilja
1 žlička origana
sol in poper

Priprava:

Peresnike skuhamo al dente. Pečico segrejemo na 180 °C. Peresnike prenesemo v večjo posodo, dodamo olje, česen, špinačo in sir. V drugi posodi združimo ORGRAN Vegan Easy Egg, mleko, peteršilj, origano, sol in poper. Kremasto zmes nato združimo s testeninami in vse skupaj preložimo v pekač. Pečemo približno 15 - 20 minut.

Dober tek!

Comments