POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Pečena palačinka z breskvami

Pečena palačinka z breskvami

Poskusite nekaj novega ter za spremembo specite palačinko kar v pečici. Za vas smo pripravili slasten recept brez glutena in brez jajc!



Sestavine:

Palačinka

90 g ORGRAN večnamenske navadne moke⠀⠀
3 žlice ORGRAN jajčnega nadomesteka
1 žlica sladkorja ⠀
1 ½ žličke pecilnega praška⠀
½ žličke soli⠀⠀

Ostalo

olje⠀
2 sveže narezani breskvi⠀
stepena smetana (priporočamo kokosovo)⠀
javorjev sirup (ali sirup po želji)⠀

Priprava:⠀

Vse sestavine za palačinko dobro premešamo v mešalniku. Pečico segrejemo na 200 °C. Naoljimo ponev, ki je primerna za peko v pečici ter enakomerno zapolnimo maso. Pecite približno 20 - 25 minut. Če je palačinka pečena, lahko preverimo tako, da vanjo potisnemo zobotrebec, če konica zobotrebca ostane čista, je palačinka pečena. Če palačinka med peko prehitro porjavi, jo prekrijemo s folijo in nadaljujemo s peko. Ko je pečena jo okrasimo z narezanimi breskvami, smetano in sirupom.⠀

Dober tek!