POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Kvinojine ploščice brez glutena

Kvinojine ploščice brez glutena

Pripravite si slastne in hrustljave kvinojine ploščice brez glutena iz samo petih sestavin.



Sestavine:

2 skodelici ORGRAN kvinojinih napihnjencev
2/3 skodelice kokosovega olja
1 skodelica grobo sesekljanih indijskih oreščkov (ali po izbiri)
3 žlice agavinega sirupa
1 žlička cimeta

Priprava:

Pečico segrejemo na 180 °C in obložimo manjši pekač s peki paprijem. V večji posodi za omako zavremo kokosovo olje, agavin sirup in cimet. Nato dodamo še kvinojine napihnjence in indijske oreščke ter dobro premešamo. Zmes nato enakomerno porazdelimo po pekaču tako, da je čimbolj kompaktna. Pečemo približno 15 minut in nato pustimo, da se ohladi. Ko je ohlajena jo razrežemo na poljubne kose.

Dober tek!

Comments