POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Bučkin kruh brez glutena

Bučkin kruh brez glutena

Bučkin kruh je eden izmed receptov, ki ga preprosto morate preizkusiti, saj bučke poskrbijo, da je kruh mehak ter nizkokaloričen.



Sestavine:

3 skodelice ORGRAN premium mešanice za peko kruha
2 skodelici naribanih bučk
3 žlice ORGRAN jajčnega nadomestka
1/2 skodelice mletih orehov
1 žlička pecilnega praška
1 žlička sode bikarbone
1 skodelica olja
1 žlička soli

Priprava:

Pečico segrejemo na 165 °C. V posodi premešamo moko, jajčni nadomestek, pecilni prašek, sodo in sol. Nato vlijemo olje in premešamo, dodamo še bučke in orehe ter še enkrat dobro premešamo. Če je zmes pregosta, lahko dodamo vodo. Pečemo približno 50 minut.

Dober tek!