POKLIČITE NAS
01 562 21 60
0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Bananin kruh brez glutena

Bananin kruh brez glutena

Preprost in sočen bananin kruh je odličen tako za zajtrk, večerjo ali malico kot tudi za sladico.



Sestavine:

260 g ORGRAN večnamenske navadne moke
1 žlica ORGRAN jajčnega nadomestka 
2 žlički pecilnega praška
1/2 žličke sode bikarbone
2 žlički cimeta
3 zrele banane (dve banani speštamo eno pustimo za dekoracijo)
1 žlička vanilije
200 ml mleka po izbiri
3 žličke sirupa ali sladkorja
3 žličke olja

Priprava:

Pečico segrejemo na 170 °C. Najprej v posodi združimo vse mokre sestavine. V drugi večji posodi pa združimo vse suhe sestavine. Nato mokro zmes prelijemo v suho zmes in vse skupaj dobro premešamo. Pridobljeno maso vlijemo v pekač za kruh in na vrh položimo banano, prerezano na polovico po dolžini. Zmes pečemo približno 50 minut.

Dober tek!